Σχεδιαστική αισθητική

Μίνιμαλ αισθητική με προσοχή στη λεπτομέρεια, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. Ο σχεδιασμός του Mark4 προστατεύεται από κατοχυρωμένο Ευρωπαϊκό δικαίωμα βιομηχανικού σχεδίου.

Παρακολούθησε το βίντεο

Υψηλή απόδοση

Ο συλλέκτης του Μark4 προσδίδει στο σύστημα πραγματικά υψηλή απόδοση. Έχει απορροφητή high-selective της Tinox (e<3,5%) με ένα χαλκοσωλήνα ανά 10cm και συγκόλληση ultrasonic. Το τζάμι είναι low- iron υψηλής διαπερατότητας (T>91,5%).

Ο συντελεστής θερμικών απωλειών του συλλέκτη είναι από τους καλύτερους που έχουν επισήμως καταμετρηθεί στην Ευρώπη (a1=3,56). Η πιστοποιημένη απόδοση των συλλεκτών Μark4 είναι 946 kWh/m2/έτος εξασφαλίζοντας ενέργεια που επαρκεί να καλύψει το 90% των αναγκών σας σε ζεστό νερό.

Image

12 χρόνια εγγύηση

Η εγγύηση καλύπτει όλες τις βλάβες που οφείλονται σε κακή κατασκευή ή ελαττωματικότητα του υλικού του ηλιακού θερμοσίφωνα CALPAK και ισχύει για δώδεκα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του.

Image

Δωρεάν μεταφορικά & δόσεις

Μαζί με την αγορά σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά και με δυνατότητα άτοκων δόσεων. Η προσφορά αυτή είναι αποκλειστική για τους πελάτες της TOPGAS.

Image

Επένδυση

H αγορά ενός ηλιακού αποτελεί σημαντικη επένδυση για την οικονομία στο σπίτι σας. Όπως σε κάθε επένδυση, τα τρία σημαντικότερα ζητούμενα είναι η απόδοση, η διάρκεια της επένδυσης και η αξιοπιστία του κατασκευαστή.

Ελληνική κατασκευή

Η Calpak, χρησιμοποιόντας τεχνολογίες αιχμής, υλικά της καλύτερης ποιότητας και τις απίστευτες δυνατότητες παραγωγής του νέου εργοστασίου στο Λουτράκι Κορινθίας, σχεδιάσε από την αρχή έναν ηλιακό θερμοσίφωνα που να ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το σημαντικότερο ζητούμενο, υψηλή απόδοση άρα και υψηλή οικονομία.

Πράσινη Ενέργεια

0000000000
Κιλά CO2 που έχουν μέχρι στιγμής εξοικονομηθεί από ηλιακά Calpak

Συμβουλέψου έναν τεχνικό

Αφήστε μας να σας καλέσουμε

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

2310 649965
6932 627017

E-mail

info@topgas.gr