Τεχνολογία Κενού

Ένας ηλιακός που ξεχωρίζει χάρη στην δυνατότητα να ζεσταίνει το νερό χρήσης σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής ακτινοβολίας όπου είναι απαραίτητη η βέλτιστη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας.

Παρακολούθησε το βίντεο

Maximum απόδοση

Ο συλλέκτης με σωλήνες κενού του VacuumTS έχει πιστοποιημένο συντελεστή θερμικών απωλειών α1= 0,6. Αυτό σημαίνει 8 φορές λιγότερες θερμικές απώλειες από ένα κοινό επίπεδο ηλιακό συλλέκτη! Στην πράξη το γεγονός αυτό συνεπάγεται τη δυνατότητα του VacuumTS να ανεβάζει υψηλότερα τη θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης σε σχέση με τους οι κοινούς ηλιακούς, οι οποίοι σταματούν να αποδίδουν όταν φτάσουν τη θερμοκρασία εκείνη όπου οι θερμικές απώλειες υποσκελίζουν την απόδοσή τους. Η σημαντική αυτή διαφορά είναι περισσότερο εμφανής σε συνθήκες χαμηλής ακτινοβολίας όπου είναι απαραίτητη η βέλτιστη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας.

Image

12 χρόνια εγγύηση

Η εγγύηση καλύπτει όλες τις βλάβες που οφείλονται σε κακή κατασκευή ή ελαττωματικότητα του υλικού του ηλιακού θερμοσίφωνα CALPAK και ισχύει για δώδεκα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του.

Image

Δωρεάν μεταφορικά & δόσεις

Μαζί με την αγορά σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά και με δυνατότητα άτοκων δόσεων. Η προσφορά αυτή είναι αποκλειστική για τους πελάτες της TOPGAS.

Image

Επένδυση

H αγορά ενός ηλιακού αποτελεί σημαντικη επένδυση για την οικονομία στο σπίτι σας. Όπως σε κάθε επένδυση, τα τρία σημαντικότερα ζητούμενα είναι η απόδοση, η διάρκεια της επένδυσης και η αξιοπιστία του κατασκευαστή.

Ελληνική κατασκευή

Η Calpak, χρησιμοποιόντας τεχνολογίες αιχμής, υλικά της καλύτερης ποιότητας και τις απίστευτες δυνατότητες παραγωγής του νέου εργοστασίου στο Λουτράκι Κορινθίας, σχεδιάσε από την αρχή έναν ηλιακό θερμοσίφωνα που να ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το σημαντικότερο ζητούμενο, υψηλή απόδοση άρα και υψηλή οικονομία.

Πράσινη Ενέργεια

0000000000
Κιλά CO2 που έχουν μέχρι στιγμής εξοικονομηθεί από ηλιακά Calpak

Συμβουλέψου έναν τεχνικό

Αφήστε μας να σας καλέσουμε

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

2310 649965
6932 627017

E-mail

info@topgas.gr